Yonimassage

Yoni er sanskrit ord for det kvindelige kønsorgan

Yonimassage i en tantramassage måske det, der ude fra set adskiller sig mest fra en hvilken som helst anden helkropsmassage - det faktum, der gør, at massagen kommer til at have et seksuelt aspekt i sig, uden at det er sex, som de fleste kender det.


Hele tantramassagen kan dog siges at have en væsentlig anden kvalitet end de fleste andre massager og derfor beskrives denne praksis også ofte nærmere som et møde - eller nærmere et møde i kærlighed, hvor vi både møder os selv og hinanden i en omsorg og kærlighed.


Det ovenstående finder jeg nyttigt at vide, da kvaliteten eller opmærksomheden i hele mødet gør en verden til forskel for, hvad og hvordan vi inviteres til at sanse os selv, hvilket bliver grundlaget for det nærvær og den kontakt/kærlighed, der erfares i mødet.

Lys i lilje-lysestager

Tantra er en praksis i at se naturen af det, som er. Det kunne være at få øje på, at ingen af vores moraler, fordomme, bedømmelser, vurderinger af kroppen er sande, men at kroppen i sig selv er natur og derfor er prægtig i al sin naturlighed. Derigennem bliver hele kroppen, som den er, lige naturlig, uanset om det er en hånd, en mave eller en yoni/lingam.


Fokus i yonimassage


Hvordan er din yoni vant til at blive berørt, både af dig selv eller en mand, du har været sammen med?


Har du haft en fornemmelse af eller klart mærket, at den berøring nærmest havde et formål eller et sted, den skulle hen?


Jeg oplever, at mange mænd og kvinder mødes seksuelt på en måde, hvor de skal et sted hen, enten med sig selv eller hinanden eller begge dele - en måde, hvor de bruger hinanden som genstand for at opnå noget specielt eller blot for at få en udløsning.


Så hvordan er en yonimassage i en tantramassage?


Yonimassage i en tantramassage er som resten af massagen; En invitation ind i sanselighed og et møde med ens egen lyst hinsides fordomme og moraler. Noget af det, som kan føles enormt befriende, er en berøring og et nærvær, der ikke vil et sted hen - fornemmelsen af, at alt er muligt, og samtidig at vi intet sted skal hen.


Du kan som under hele massagen udtrykke dig og bevæge dig i og med din lyst - vi sanser typisk mest, når vi begge bevæger os: I bevægelse kan vi oftest bedre flytte os spontant i takt med det, vi sanser. Vi kan godt være forholdsvis stille, selv i bevægelse. 


Der inviteres altid til yonimassage, hvor der ligesom i alt andet af massagen kan siges ja eller nej, før og under, uden begrundelse, hvilket gør det til et trygt rum at være i.


Yoni massagen starter oftest med, at vi sidder med benene over hinanden - herfra kan jeg berøre hele forsiden af kroppen og du kan let bevæge dig, da du ligger med benene over mine.


Den udvendige del af yoni, som også er blevet berørt i den resterende del af massagen, kan masseres med hænderne eller en hvilken som helst anden kropsdel, alt efter hvordan mødet er, i et tempo og en opmærksomhed, som vækker sanseligheden.


I tantramassage er der aldrig penetration - det vil sige, at manden stikker aldrig noget ind - her er det tværtimod kvinden, der åbner sig for manden eller inviterer ham ind/omslutter ham. Det betyder, at det er kvinden, der åbner eller inviterer til massage af den indre del af yoni, som typisk i første møde vil være med hænder og fingre - igen i et tempo, som vækker opmærksomheden til at sanse hver eneste lille berøring. 


Yoni kan også masseres med lingam, såfremt der er tydeligt samtykke og fælles lyst. Det kan ske verbalt eller ved at jeg direkte inviteres til at blive omsluttet af yoni - igen her er berøringen med lingam i yoni i et sådant tempo, at jeg sanser hele den indre yoni, omslutningens bevægelse i spænding, afspændthed og alle de små nuancer - tempoet gør, at sanserne vækkes helt til live i en kærlig berøring. Mens vi er forenet, vil jeg berøre resten af kroppen, og alt efter bevægeligheden kan en stor del af massagen foregå i forening. 

Nysgerrig på yoni-massage?

Kontakt mig for mere information