Tantra - alt det praktiske

Hvad er min baggrund i tantramassage?


Jeg har studeret Mahamudra tantramassage igennem de sidste knap otte år, hvor jeg har haft en fast gang på Mahamudrainstitut: https://www.mahamudrainstitut.com.

Her kommer jeg stadig fast, da tantra for mig er et livsstudie - det er en praksis i kærlighed, lyst og frihed, som kun åbner sig mere op, jo mere jeg fordyber mig i det. 

For mig er tantra således både et møde, jeg glæder mig til at invitere dig ind i, og en form for livsstil, som jeg selv praktiserer fast.


Du kan læse mere om mig her.

Portræt af Michael Rahbek

Hvem kommer typisk i en tantramassage?


Det er alle slags kvinder, der kommer i massage hos mig, ung som gamle, store som små - det er hverken alderen eller udseendet, som er vigtigt i et tantramøde. Det er nærmere kemi og en lyst til nysgerrigt at undersøge egen sanselighed - og deraf ofte en evne til at være reflekterende. 


Et krav, når vi er mødes, er naturligvis, at vi begge er velsoignerede, og derfor kan du også få et bad inden eller blot låne en vaskeklud, når du kommer på besøg. 

Lerfigur på hylde

Hvor og i hvilke omgivelser foregår vores møde?


Stedet for massagen er nu hjemme hos mig selv, i Randers NV. Jeg bor på et lille landsted, hvor jeg har indrettet en lille, harmonisk plads til samtale, og et indbydende rum til selve massagen. Her kan vi finde hinanden i ro og fordybelse.


Tantramassagen foregår på en dobbeltmadras på gulvet og rummet er varmet godt op, så der er fokus på din komfort.


Vi starter som nævnt i linket herunder i en sarong - jeg har en sarong til dig og alt andet, som skal bruges til tantramassagen, så der er ikke noget, du selv skal medbringe til massagen. 


Læs mere om tantramassagen her.

Lys i Lilje-lysestage

Nysgerrig?

Kontakt mig ved spørgsmål, forudgående kemi-tjek eller blot ønske om lige at snakke inden et eventuelt møde.