Dobbelt-tantramassage til kvinder

Et sanseligt møde mellem dig og to mænd, hvor du langsomt og bevidst introduceres for tantraens verden

Mødet mellem os kan på mange måder ses som en date: Vi starter med en fælles samtale, hvorefter vi skifter til sarong. Herefter mødes vi i en meditation, hvor du sidder mellem os på gulvet. 


Dernæst ærer vi dig og din krop, mens vi afklæder dig. Herefter begynder selve massagen. Rammerne for massagen er frie og følger vores fælles lyst og bevægelse, men kan f.eks. foregå således:


Du ligger på en madras, først på maven, hvor vi masserer bagsiden af din krop. Det, der kan erfares, når du berøres opmærksomt to steder på kroppen samtidig, kan næsten ikke beskrives, men kan inviterer intellektet til at opløses ind i sanselighed og lyst.

Herefter inviteres du til at vendes om på ryggen. Yoni ses ligeså naturlig som resten af kroppen og vil blive berørt under hele massagen, og der inviteres samtidig til yonimassage, hvis du ønsker det. 


Alt berøring er en invitation til dig til at bevæge dig med os - både til at røre dig selv og os. Du er selvfølgelig også velkommen til at ligge stille og være til stede i sanseligheden. Vi rører desuden også ved hinanden, så det intime rum deles mellem os alle tre. 


Det er  elskov, men ikke som du kender det - og et meget nydelses- og lystfyldt rum, som vi glæder os til at møde dig i. 


Donationen er lige nu 4.000,- kontant såfremt vi går videre i massagen.

Portræt af Michael Rahbek udendørs
Portræt af Michael Rahbek udendørs

Principperne:


  • Alle sanser sidder på og i mig, ergo sanser jeg altid mig selv. Det vil sige: Jeg mærker, føler og sanser altid mig selv i mødet med et andet menneske.
  • Olien, der bruges, er til mig og for at sikre, at huden glider nemmere og derigennem øger sensitiviteten.
  • Jeg masserer med hele min krop. Hele din krop vil blive berørt, alt ses som lige naturligt og ingenting har højere status end noget andet.
  • Der vil være en vis genkendelighed i måden, jeg bevæger mig på; et mønster igennem massagen, som der kontinuerligt vil blive vendt tilbage til i min måde at berører dig på.
  • Pauser, hvor vi bare er, er essentielle i massagen, på samme måde som pauser skaber den musik, vi hører. En pause kunne være en hånd, der inviteres til at blive holdt, eller en hånd på hjertet.
  • En mahamudra massage er et ligeværdigt møde mellem os alle tre - og har ikke noget med en behandling at gøre.
  • Massagen beskrives bedst som et møde, hvor alle parter er bevægelige (bevægelse kan også være at ligge mere stille) og du kan bevæge dig helt frit i og med din lyst.

Generelt om Mahamudra-tantramassage: 


I en tantramassage hos mig vil vi altid inden massagen mødes i en samtale. En samtale, hvor vi kan få en fornemmelse af hinanden, og jeg i ord tydeliggør rammen for selve massagen, så vidt det er muligt. En tantramassage og det, som sker i den, er ikke lige til at forklarer med ord. Jeg vil dog alligevel gøre et forsøg på at være så tydelig omkring det, der kunne kaldes opbygningen af massagen og principperne.


Opbygningen kunne beskrives således:

Vi starter i en sarong (et smukt klæde til kroppen), og har du aldrig haft sarong på før, vil jeg lige vise dig, hvordan den kan bindes, inden du går ud og klæder om. Derefter mødes vi på madrassen, begge omklædt i sarong. Jeg starter ofte med at inviterer til et længere kram og lige lade roen sænke sig. Vi sætter os så ned overfor hinanden, hvor jeg laver nogle lette strøg og vi skaber en kontakt mellem hånd og hjerte, og så guider jeg dine hænder til at hvile på mine, så vi danner et kredsløb, hvorfra jeg inviterer dig ind i massagen med få ord. Vi kommer så op at stå og der er igen nogle strøg med sarong på. Dernæst vil jeg først tage min sarong af, og så blidt tage din sarong af.


Her er vi begge nøgne og så kommer der et æringsritual, hvor jeg ser og ærer din krop: Fra håret og ned til fødderne. Det kan virke meget anderledes for mange, da vi ikke er vant til at blive æret, og samtidig kan det være enormt smukt og berørende.


Jeg vil herefter bede dig komme ned og ligge på maven og der vil være nogle lette strøg med sarongen, hvorefter jeg vil sætte mig op til dit hoved.


Olien smører jeg på mig, da det både gør, at jeg glider nemmere, når jeg masserer din krop med min, og den øger sanseligheden.


Massagen vil her starte på bagsiden af kroppen: Først fra ryg og arme med bevægelser ned over kroppen, dernæst fra fødder med bevægelser op af dine ben. lår og baller. Der vil være en vis genkendelighed i måden, jeg bevæger mig på, som vil invitere til en indre ro og tryghed. Tempoet vil fra starten være langsomt og sanseligheden vil igennem den langsomhed vækkes.


Jeg vil invitere dig til igennem bevægelse eller ord til at komme over på siden og dernæst til at ligge på ryggen, hvor forsiden berøres: Bryster, arme, mave, yoni, lår og ansigt vil blive berørt undervejs. 


Mødet vil slutte på et tidspunkt, hvor jeg vil lægge en sarong over dig, og du får lidt tid for dig selv til at lade det hele integreres, hvorefter jeg vil komme med noget frisk vand og lidt lækkert frugt. Herefter vil jeg invitere dig til endnu en samtale.


Mahamudra massagen er ikke en varer, der kan betales for, da vi mødes i frihed, kærlighed, opmærksomhed og i vores egen umiddelbare naturlighed. Betalingen fungerer som en “donation til templet”, for at skabte mulighed for, at jeg kan invitere ind i dette rum, og ikke i stedet er ude og grave kartofler op ;-)


For at læse om andre, der inviterer til mahamudra tantramassage og beskrivelser af deres praksis, besøg denne side.


Det er meget naturligt, at der før og efter massagen kan være spørgsmål og undring, og derfor vil jeg invitere dig til at skrive eller ringe til mig.

Selvom en mahamudra tantramassage på ingen måder er en behandling, kan den ofte være enormt livsforandrende på en vidunderlig måde.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.