Yoga tilbud

1 til 1 yoga sessioner 

Yoga for dig, som ønsker privat lektioner, hvad enten det er et specifikt program for kroppen, du ønsker, at du blot ikke har mulighed for at deltage på almindelige hold eller af en helt trejde grund

Yoga hold/events

Yoga for jer, som ønsker at samles flere til et arrangement, hvad enten det er en sommerhustur eller blot et fast yoga hold for venner og veninder - eller et hold for virksomheder. 

Michael Rahbæk underviser i yoga

Jeg er uddannet i genren vinyasa og yin inden for yogaens verden, og har beskæftiget mig med meditation og mange forskellige praksis her inden for de sidste 12 år. Al min undervisning vil bære præg af alt det, jeg beskæftiger mig med, og du vil opleve et menneske, der både lever af og brænder for denne verden.


Jeg tilbyder blandt andet yogaforløb med 1:1 undervisning for dig, som er helt ny til yoga og ønsker en blid start og indgang ind i yogaens verden. Forløbet vil blive skræddersyet til lige netop dig og dine ønsker, uanset om det er en større kontakt til krop/sind, mere styrke og smidighed eller at finde ro i et hektisk liv - eller alle tre aspekter.


Et yogaforløb hos mig kunne også være for dig, som har fået yoga godt ind på livet og har mærket kraften af denne praksis og som derfra ønsker at gå dybere ind i yogaens livspraksis.


Yoga er ikke blot det, vi kender fra fitnesscentrene og de klassiske stillinger og alle de forskellige former, det har taget i dag. Yoga er en livspraksis, som består af otte grene, hvoraf en af disse grene er asanas (som betyder sæde og er det, de fleste kender som yoga stillinger i dag). Vejrtrækningen er en hel gren for sig selv og kaldet pranayama; prana som er vores livsenergi og Yama, som mange beskriver som kontrol, men jeg vil hellere bruge ordet indsigt ind i. Vejrtrækningen er helt essentiel i de fleste yoga-stilarter i dag - og med god grund, da det er en måde at få indsigt ind i både kroppen og sindets bevægelse. Vejrtrækningen er også blevet brugt i rigtig mange metoder og traditioner verden over som en invitation ind i meditation og lige netop meditation og samahdi (det oplyste sind) er de sidste grene i Patanjalis yoga træ.


Jeg tilbyder også yoga for grupper - det vil typisk være polterabender, fødselsdage og firmaarrangementer, hvor jeg tilbyder både enkelte eller faste hold i din virksomhed.

Yogaen her vil tage udgangspunkt i, hvem I er, og om det eksempelvis skal være en afslappet og sjov atmosfære, vi sammen skal skabe. Det kan også være en praksis, som vil give større styrke og smidighed eller skabe en dybere ro.

Yoga priser

1 til 1 yoga sessioner

Hold yoga/events


800,- pr. time booket. 

500,- pr. session 

ca. 1 - 1 1/2 time