Kontakt mig for at booke en tid eller for nærmere spørgsmål:

 
 
 
 

Kontakt mig: Jeg tilbyder mange slags behandlinger - kontakt mig og vi finder den rette til dig.


Uanset om du har behov for en wellnessmassage, akupunktur eller cupping, kan jeg med mine mange års erfaring tilbyde dig den helt rette behandling.

Som behandler har jeg blandt andet speciale i ryg og korsben samt i bodywork, der aktivt sørger for at spænde op og løsne for kroppen. Desuden er jeg lægeeksamineret i fysiurgisk massage, tilbyder thai yoga massage og er uddannet inden for akupunktur. Kontakt mig og sammen finder vi netop den behandling, der passer til dig. 


Desuden har jeg en baggrund som coach og kan her spille positivt ind i din selvforståelse og selvudvikling med systemisk forståelse, NLP-coaching og systemisk terapi.


Jeg er også uddannet yogalærer og kan undervise i mange forskellige yogatyper, både i 1-til-1 sessioner og på hold for både firmaer og private.

Sidst, men ikke mindst, har jeg en baggrund inden for tantramassage, hvor jeg er knyttet til Mahamudra-instituttet i Odder. Derfor kan jeg tilbyde tantramassage og yonimassage til kvinder.

 

Som behandler er jeg nærværende, behagelig og fokuseret på dig og dine behov, så vi kan mødes i et rum baseret på tillid, rummelighed og udvikling. Jeg skaber en sikker baggrund for, at du kan få imødekommet dine behov – om det så er gennem massage, terapi eller yoga.

 

Du kan læse mere om mig og de behandlingsformer, jeg tilbyder, her.


Hvis du ønsker en tantramassage, anbefaler jeg, at vi tager en indledende snak, enten ansigt til ansigt eller over telefonen for at sikre, at vi har en god kemi. En tantramassage kan nemlig på mange måder sammenlignes med en date, hvor der ikke stilles forventninger eller krav til hinanden, men hvor vi derimod er nærværende sammen i et rum, der består af kærligt nærvær og lyst. Du kan læse mere om min tantrapraktisk her.