Terapeutisk coaching og samtale hos Rahbek


Coaching og terapeutiske samtaler I alle livets udfordringer: Samtaler, der inviterer ind i bevidst kontakt til det, som du gennemgår - til det at se de fortællinger, du fortæller dig selv, som kan være en hindring for livslyst og livsglæde - og som ofte sker ganske ubevidst. Med andre ord et blik på dig, dine fortællinger, din situation og din fortælling, som kan skabe forståelse og vække nye betragtninger og indsigter. 


Systemisk tænkning er en måde at tænke på, hvori du ser sammenhænge, dvs. vi søger ikke nogen årsager, men er derimod i stand til at undersøge, hvordan noget fungerer i dig, hvilket vi gør sammen.


Det kan også kaldes for en form for contemplatorisk meditation, hvor du ikke blot ser, hvad du tænker, men hvordan du tænker.


Hvordan kan sådan en samtale så fungerer i praksis?

Vi mødes i et undersøgende rum for samtale, hvor vi ud fra dine udfordringer eller blot noget, du ønsker at undersøge, vil udforske dette sammen.


I en typisk samtale med en psykolog er der et behandler/klient forhold, hvilket her virker meget naturligt, da de fleste går til psykolog for at få det bedre eller få forløst de psykologiske problemstillinger klienten måtte have.

En terapeutisk samtale hos mig vil fungere væsentlig anderledes i sin natur, da min praksis er at kigge på sindets historier og ikke igennem nye historier eller analyse, men igennem bevidst opmærksomhed opløse disse historier og sommetider vil vi på morsom vis skabe nye perspektiver og dermed en anden måde at tænke på.


Så hvad sker der hvis du fik øje på at de historier, som du fortæller dig selv bevidst/ubevidst, ikke er sande, og at du rent faktisk kan brygge en hvilken som helst historie og derigennem vil blive bevæget anderledes både følelsesmæssigt og intellektuelt?

En større bevægelseskompetence kropsligt og intellektuelt vil muligvis begynde at vokse og du vil være mindre bundet af dit eget selvbillede og fortællinger. En rejse, jeg gerne vil lede dig ud på.


Pris: 

120 min

1200,-

Portræt af Michael Rahbæk udendørs