Tantra - en sanselig helkropsmassage 


Jeg inviterer kvinder ind i et rum, hvor vi mødes i frihed, kærlighed og lyst.

 Læs mere:

TANTRAMASSAGE

I tantramassagen mødes vi i et frit, kærlighedsfuldt og nydelsesfyldt rum, der minder om en date - og som rummer lyst, men ikke som du kender det.  Læs mere ved at klikke på billedet: 

Bronze-budha på hylde

DOBBELT-TANTRA

Den ultimative selvforkælelse: Jeg tilbyder dobbelt-tantramassage med en anden Mahamudra Institut-uddannet, Sune Winther. Her kan du som kvinde opleve et sanseligt møde mellem tre mennesker.

Lys i lilje-lysestager

MICHAELS BLOG OM TANTRA

Her kan du læse digte, overvejelser og tekster om tantraen og mine overvejelser omkring dette univers. Bloggen skal gerne give et indtryk af, hvem jeg er - både som behandler og som menneske:

Sort og hvidt portræt af Michael Rahbek

Om tantramassagen hos Rahbek;

Tantra: En date mellem to mennesker

Inden vi indgår i et tantramøde, foreslår jeg altid et kemitjek - enten over telefonen eller i et møde mellem os. Det er nemlig vigtigt for vores møde, at den rette kemi er til stede. 

En mahamudra tantramassage kan beskrives som et møde mellem to mennesker, en slags date. Jeg tillader mig at kalde det en date, da vi ofte mødes uden at kende hinanden inden, og vi inden massagen mødes i en samtale, som naturligvis vil omhandle tantramassagen og samtidig lige så meget være en måde, hvorpå vi får en fornemmelse af kemien imellem os - og dermed afklarer, om vi ønsker at mødes i det mere intime rum for selve massage.


Jeg tilbyder som udgangspunkt tantra til alle kvinder - og påskønner dem uanset alder og udseende - og jeg er altid nærværende, omsorgsfuld og tilstede i mødet med dig. 


Når vi mødes, er der et par få retningslinjer, jeg gerne vil have, at du overholder.

Retningslinjerne for tantra, lokationen for tantramassagen og mere information om mig som tantramassør finder du ved at følge nedenstående link.


Jeg glæder mig til at møde dig.


Læs mere her.

Potrtæ af Michael Rahbek