Her finder du de typer af behandlinger, som jeg tilbyder:

Fysiurgisk massageHvad er fysiurgisk massage og hvordan fungerer massagen hos mig? 


Fysiurgisk massage henviser til kroppen; hvordan den bevæger sig, sammenhæng mellem muskler sener/ligamenter og knogler - Jeg vil derfor i denne massage tage udgangspunkt i en forståelse af, hvordan kroppen fungerer anatomisk og fysiologisk. 

Massagen hos mig vil bestå af dybdegående massage. som afspænder og løsner op for eventuelle muskelspændinger og knuder/myoser. Derudover gør jeg brug af teknikker fra triggerpunktsterapien samt masserer ud fra en forståelse om, hvordan de forskellige meridianer løber i kroppen, hvilket ofte skaber større mulighed for at løsne op for noget dybereliggende.
Jeg gør også brug af kranio sakral teknikker til at rette eksempelvis bækken og korsben, som tit kan være årsag til spændinger, da en lille skævhed gør, at kroppen kompenserer andre steder, for at vi kan fungerer i vores daglige liv. 


Det er typisk folk med smerter i muskler eller bevægeapparatet der kommer til fysiurgisk massage, det kan eksempelvis være:

  • Hovedpine 
  • nakke/skulder smerter 
  • hoftesmerter 
  • stress 
  • uro i kroppen 
  • spændinger uanset hvor 
  • og meget mere 


Pris: 

30 min: 400,-

60 min: 700,-

Kinesisk akupunktur og øre akupunktur


Kinesisk akupunktur er funderet i traditionel kinesisk medicin, som er en lægekunst, der rækker flere tusinde år tilbage, og med al sandsynlighed er opstået ud af eller sammen med Taoismen - og derfor tilbyder en holistisk tilgang til hvordan krop og sind fungerer i sammenhæng, og at vi igennem denne forståelse kan invitere kroppen til at helbrede sig selv eller opretholde homøostase/harmoni og ligevægt igennem behandling med akupunktur, cupping, urter, kost mm. 

 

Inden for akupunkturen går jeg ind og behandler ikke kun symptomer, men roden til ubalancen i kroppen og peger kroppen i retning til selv at genskabe harmonien, uanset om det er fysisk eller psykiske problematikker, du kommer med. Det kan sommetider kræve en indsats fra en selv, da det, som ofte skaber ubalancer, hænger sammen med påvirkninger fra alt fra ens kost til ens generelle livsførelse - og her vil jeg også være behjælpelig med at give nogle redskaber med på vejen til at genfinde balancen. Vi vil sammen finde den bedste behandling for dig og det, som du kommer med. 

 

Øre akupunktur er både et supplement og en selvstændig behandlingsform af akupunkturen. I øret er hele kroppen repræsenteret og der findes derfor ca. 300 akupunktur-punkter i øret set imod de ca. 700 punkter, som vi finder på kroppen inden for den kinesiske akupunktur. 

Øre akupunkturen gør, at vi kan sætte nåle, som kan sidde og arbejde i længere tid (helt op til 14 dage) end med punkterne på kroppen. Øre akupunkturen er fantastisk at kombinerer med terapeutisk/wellness massage til behandling af stress og mildere former for depression. 

 

Den første konsultation/behandling er ofte af lidt længere varighed (ca. 1 - 2 timer) og mindre, hvis vi har haft en snak over telefonen inden.


Priser:

30 min: 400,-

60 min: 600,-

I forbindelse med amdre behandlinger: 300.-

Nærbillede akupunktur

Wellness massageWellness massage er hos de fleste kendt som en helkropsmassage, som er af lidt blidere karakter, og nok oftest en, som mange vælger i forbindelse med en form for selvforkælelse. 

 

Wellness massage kan udover at være enormt lækkert også skabe en større kropsbevidsthed, den større kropsbevidsthed eller evnen til at sanse sin egen krop kan være helt væsentlig i behandling af både stress og depression - hvor det næsten sommetider kan føles som om nervesystemet er stukket af og lever sit eget liv - det reagerer naturligvis bare på den overbelastning det ofte har været udsat for igennem længere tid. 

Når vi lader vores sind/intellekt (ambition, mål og præstation) styrer tempoet for vores liv, kan det nemt gå for stærkt til at vores krop, som også er hoved, kan følge med og efter længere tid i dette tempo er det naturligt at krop og hoved siger fra på en så tydelig måde, at der ikke kan gøres andet end at lytte - det er så snart du mærker at tempoet er for højt og også når skaden er sket, at wellness eller terapeutisk massage kan have en enorm effekt på ens evne til bedre at lytte til kroppen og eller simpelthen bare at få nervesystemet ned i tempo igen, igennem den øgede kropsbevidsthed og den effekt det har at blive berørt i opmærksomhed.

 

Det er en sanselig helkropsmassage, som vil invitere hele dit væsen til at afspænde og slappe af. Du vil som oftest starte liggende på maven med ryggen opad, som er den beskyttende side, enten på en briks eller et lille leje på gulvet. 

 

Massagen er med økologisk mandelolie og, hvis du ønsker det, en ayurvedisk kropsolie med en naturlig duft. 

Pris: 

60 min: 700,-

90 min: 1000,-

Michael Rahbek giver hovedbundsmassage

Bodywork session 

Bodywork session er for dig, som gerne vil have en dybdegående behandling, som er sammensat ud fra mine erfaringer og med alle de kompetencer, jeg har. Så vi vil starte med en foregående samtale og evt. puls og tungediagnose for at tilrettelægge behandlingen så nøje som muligt, da vi alle skal behandles forskellige for bedst virke. 

 

Alt efter dine ønsker, gør jeg brug af både akupunktur, cupping, fysiurgisk massage, meridian massage og div. bodywork teknikker til at løsne og afspænde krop og derigennem sind. Behandlingen vil fungere som en dybdegående udrensning og vil derfor ikke skulle foregå oftere end med 14-30 dages mellemrum. 

 

Jeg ligger lige så stor vægt på det psykotiske aspekt som det fysiske, da jeg mener, at de to aspekter af kroppen ikke kan deles op, men skal ses som en helhed. 

 

Ingen behandling kan nogensinde stå alene og vi ved vist alle godt, at det er, hvordan vi lever i vores daglige virke og hvordan vi tænker verden, der afgør vores velbefindende: Derfor vil en snak om livsstil og vaner samt forslag og invitationer til at bevæge sig anderledes og i større kontakt til ens eget velbefindende være en stor del af en bodywork session hos mig.


Pris: 

120 min

1200,-

Buddhamassage / Thai yoga massageDette er en oldindisk massageform, der stammer fra Buddhas tid for ca. 2500 år siden, og det siges, at det er den massage, som Buddha modtog. 

 

Massagen foregår med tøj på, gerne træningstøj eller lign - bare noget uden knapper og lynlåse.  Igennem massagen fører jeg dig ind i forskellige yoga stillinger med tryk, stræk og massage; vi kommer igennem hele kroppen - lige fra hænder og fødder til ansigt og hovedbundsmassage.

 

Massagen tager udgangspunkt i de såkaldte Nadis/medianbaner, som kan beskrives som kroppens energi netværk. Ofte pga. Livsstil, mad, arbejde, stress, sidde- og stå-stillinger bliver der ubalance i dette netværk. Buddhamassagen inviterer kroppen til at genfinde sit naturlige flow, som i virkeligheden er vores livsvitalitet. 

 

Massagen består af en kort for-samtale omkring eventuelle skavanker og information om, hvordan massagen fungerer og foregår. Selve massagen varer ca. 1 1/2 time. dvs. I alt vil behandlingen tage to timer. 

 

Massagen finder sted på en dobbeltmadras på gulvet. 


Pris: 1000,-


Derudover tilbyder jeg også tantramassage

En tantramassage hos mig kan beskrives som et kærligt møde. En massage, hvor vi begge er nøgne og hvor hele kroppen ses som lige naturlig.

 

Mødet består af massevis af små bitte invitationer, så du nemt kan orientere dig, og så du kan bevæge dig væk fra det, du sanser som ubehageligt - eller henimod det, du sanser som behageligt i dig.

 

En tantramassage er ikke en behandling

Mange tantramassager bliver udbudt som en behandling eller en form for terapi, sommetider næsten med lovning på et direkte resultat af massagen, hvilket er væsentligt anderledes hos mig - hvor massagen nærmere fungerer som et møde i frihed og kærlighed. Det kan være en invitation ind i at opdage eller genopdage ens egen lyst og sanselighed. 

 

En tantra som kan være en tekst, en meditation eller en hvilken som helst anden invitation - fungerer netop som en invitation til at se naturen af det, som er, altså en invitation til frihed igennem direkte kontakt til det, som er. Derved kan dette møde, som jeg vil kalde det, ikke være bundet af et mål eller nogen form for ambition om at skulle et vist sted hen, da vi allerede er der, og lige netop et mål eller en ambition om at kunne helbrede eller gøre det ene eller det andet for dig, vil blokere for selve kontakten i mødet - og det er denne kontakt til kærlighed, jeg finder interessant og allermest forløsende, når det erfares.

 

Det, du kan erfare i egen krop, er, at du altid kun kan berøre dig selv i alt, hvad du møder. Det er dine sanser, som sanser alt. Forsøg selv at mærke, hvordan din hånd sanses på et tæppe, når du stryger hånden henover. Sanser du tæppet eller sanser du din hånd i mødet med tæppet? Den kontakt, jeg snakker om, kan kun erfares i egen krop og sind, og kan være voldsomt forandrende og total individuel - dermed sagt at DU er den, som sanser og erfarer dette - og lige præcis dette er muligt igennem en invitation ind i opmærksomhed af den, som leder massagen.

Det vil sige, at i selve mødet, som består af invitationer til at sanse sig, at jo kærligere jeg kan sanse mig i mødet med dig, desto kærligere kan jeg invitere dig til at sanse dig - med samme kvalitet/kærlighed.