Mahamudra tantramassage til kvinder

En sanselig helkropsmasssage, som vækker din indre kraft i lyst og liv

En mahamudra tantramassage kan beskrives som et møde mellem to mennesker, en slags date. Jeg tillader mig at kalde det en date, da vi ofte mødes uden at kende hinanden inden og vi inden massagen mødes i en samtale, som naturligvis vil omhandle tantramassagen og samtidig lige så meget være en måde, hvorpå vi får en fornemmelse af kemien imellem os - og dermed afklarer, om vi ønsker at mødes i det mere intime rum for selve massage.

Jeg kalder det også en date, da vi mødes i et rum, hvor intet kan tages for givet og hvor der er frihed til på et hvilket som helst tidspunkt at sige fra, uden at skulle begrunde eller forklarer noget som helst til den anden.

Portræt af Michael Rahbek udendørs

Principperne:


  • Alle sanser sidder på og i mig, ergo sanser jeg altid mig selv. Det vil sige: Jeg mærker, føler og sanser altid mig selv i mødet med et andet menneske.
  • Olien, der bruges, er til mig og for at sikre, at huden glider nemmere og derigennem øger sensitiviteten.
  • Jeg masserer med hele min krop. Hele din krop vil blive berørt, alt ses som lige naturligt og ingenting har højere status end noget andet.
  • Der vil være en vis genkendelighed i måden, jeg bevæger mig på; et mønster igennem massagen, som der kontinuerligt vil blive vendt tilbage til i min måde at berører dig på.
  • Pauser, hvor vi bare er, er essentielle i massagen, på samme måde som pauser skaber den musik, vi hører. En pause kunne være en hånd, der inviteres til at blive holdt, eller en hånd på hjertet.
  • En mahamudra massage er et ligeværdigt møde mellem dig og mig - og har ikke noget med en behandling at gøre.
  • Massagen beskrives bedst som et møde, hvor begge parter er bevægelige (bevægelse kan også være at ligge mere stille) og du kan bevæge dig helt frit i og med din lyst.

Om tantramassage: 


I en tantramassage hos mig vil vi altid inden massagen mødes i en samtale. En samtale, hvor vi kan få en fornemmelse af hinanden, og jeg i ord tydeliggør rammen for selve massagen, så vidt det er muligt. En tantramassage og det, som sker i den, er ikke lige til at forklarer med ord. Jeg vil dog alligevel gøre et forsøg på at være så tydelig omkring det, der kunne kaldes opbygningen af massagen og principperne.


Opbygningen kunne beskrives således:

Vi starter i en sarong (et smukt klæde til kroppen), og har du aldrig haft sarong på før, vil jeg lige vise dig, hvordan den kan bindes, inden du går ud og klæder om. Derefter mødes vi på madrassen, begge omklædt i sarong. Jeg starter ofte med at inviterer til et længere kram og lige lade roen sænke sig. Vi sætter os så ned overfor hinanden, hvor jeg laver nogle lette strøg og vi skaber en kontakt mellem hånd og hjerte, og så guider jeg dine hænder til at hvile på mine, så vi danner et kredsløb, hvorfra jeg inviterer dig ind i massagen med få ord. Vi kommer så op at stå og der er igen nogle strøg med sarong på. Dernæst vil jeg først tage min sarong af, og så blidt tage din sarong af.


Her er vi begge nøgne og så kommer der et æringsritual, hvor jeg ser og ærer din krop: Fra håret og ned til fødderne. Det kan virke meget anderledes for mange, da vi ikke er vant til at blive æret, og samtidig kan det være enormt smukt og berørende.


Jeg vil herefter bede dig komme ned og ligge på maven og der vil være nogle lette strøg med sarongen, hvorefter jeg vil sætte mig op til dit hoved.


Olien smører jeg på mig, da det både gør, at jeg glider nemmere, når jeg masserer din krop med min, og den øger sanseligheden.


Massagen vil her starte på bagsiden af kroppen: Først fra ryg og arme med bevægelser ned over kroppen, dernæst fra fødder med bevægelser op af dine ben. lår og baller. Der vil være en vis genkendelighed i måden, jeg bevæger mig på, som vil invitere til en indre ro og tryghed. Tempoet vil fra starten være langsomt og sanseligheden vil igennem den langsomhed vækkes.


Jeg vil invitere dig til igennem bevægelse eller ord til at komme over på siden og dernæst til at ligge på ryggen, hvor forsiden berøres: Bryster, arme, mave, yoni, lår og ansigt vil blive berørt undervejs. 


Mødet vil slutte på et tidspunkt, hvor jeg vil lægge en sarong over dig, og du får lidt tid for dig selv til at lade det hele integreres, hvorefter jeg vil komme med noget frisk vand og lidt lækkert frugt. Herefter vil jeg invitere dig til endnu en samtale.


Mahamudra massagen er ikke en varer, der kan betales for, da vi mødes i frihed, kærlighed, opmærksomhed og i vores egen umiddelbare naturlighed. Betalingen fungerer som en “donation til templet”, for at skabte mulighed for, at jeg kan invitere ind i dette rum, og ikke i stedet er ude og grave kartofler op ;-)


For at læse om andre, der inviterer til mahamudra tantramassage og beskrivelser af deres praksis, besøg denne side.


Donationen er lige nu 2500,- kontant såfremt vi går videre i massagen.


Det er meget naturligt, at der før og efter massagen kan være spørgsmål og undring, og derfor vil jeg invitere dig til at skrive eller ringe til mig.

Selvom en mahamudra tantramassage på ingen måder er en behandling, kan den ofte være enormt livsforandrende på en vidunderlig måde.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.